✨✨Fri frakt vid beställningar över 599 kr

ATT STÄNGA

/

Integritetspolicy

"Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från www.soleswe.com ("Webbplatsen").


Personlig information vi samlar in

När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de cookies som är installerade på din enhet. Dessutom samlar vi in ​​när du surfar på webbplatsen. information om de enskilda webbsidorna eller produkterna som du tittar på, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen och information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som "enhetsinformation".

Vi samlar in enhetsinformation med hjälp av följande tekniker:
- "Cookies" är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare.
- "Loggfiler" spårar åtgärder som inträffar på webbplatsen och samlar in data inklusive din IP-adress, webbläsartyp, Internetleverantör, hänvisnings-/utgångssidor och datum-/tidsstämplar.
- "Web beacons", "taggar" och "pixlar" är elektroniska filer som används för att registrera information om hur du surfar på webbplatsen.

När du gör ett köp eller försöker göra ett köp via webbplatsen, samlar vi in ​​viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer), e-postadress och telefonnummer. hänvisar till denna information som "Beställningsinformation".

När vi talar om "Personlig information" i denna integritetspolicy talar vi både om enhetsinformation och beställningsinformation.


Hur använder vi dina personuppgifter?

Vi använder den beställningsinformation som vi samlar in i allmänhet för att utföra alla beställningar som görs via webbplatsen (inklusive bearbetning av din betalningsinformation, ordna med frakt och förse dig med fakturor och/eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna beställningsinformation för att:
- Kommunicera med dig;
- Screena våra beställningar för potentiell risk eller bedrägeri;
- När du är i linje med de preferenser du har delat med oss, ge dig information eller reklam som rör våra produkter eller tjänster.

Vi använder enhetsinformationen som vi samlar in för att hjälpa oss att undersöka potentiella risker och bedrägerier (särskilt din IP-adress), och mer generellt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder surfar och interagerar med webbplatsen och för att bedöma framgången med våra marknadsförings- och reklamkampanjer).


Dela din personliga information

Vi delar din personliga information med tredje part för att hjälpa oss att använda din personliga information, enligt beskrivningen ovan. 

Slutligen kan vi också komma att dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, husrannsakningsorder eller annan laglig begäran om information vi får, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.


Beteendereklam

Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att förse dig med riktade annonser eller marknadskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig.


Spåra inte

Observera att vi inte ändrar vår webbplatss datainsamlings- och användningspraxis när vi ser en Don Not Track-signal från din webbläsare.


Dina rättigheter

Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till personlig information vi har om dig och att begära att dina personuppgifter korrigeras, uppdateras eller raderas. Om du vill utöva denna rätt, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen Nedan.


Dessutom, om du är bosatt i Europa, noterar vi att vi behandlar din information för att uppfylla avtal vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt för att fullfölja våra legitima affärsintressen som anges ovan. Observera dessutom att din information kommer att överföras utanför Europa, inklusive till Kanada och USA.


Datalagring

När du gör en beställning via webbplatsen kommer vi att behålla din beställningsinformation för våra register om inte och tills du ber oss att radera denna information.


Ändringar

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy då och då för att till exempel återspegla ändringar i vår praxis eller av andra operativa, juridiska eller regulatoriska skäl.


Minderåriga

Webbplatsen är inte avsedd för personer under 18 år.


Kontakta oss

För mer information om vår sekretesspraxis, om du har frågor eller om du vill göra ett klagomål, vänligen kontakta oss via e-post på support@soleswe.com."