✨✨Fri frakt vid beställningar över 599 kr

ATT STÄNGA

/

Kontaktinformation

Kära kund, för eventuella tvivel eller förtydliganden finns vi tillgängliga för att hjälpa dig via e-post.
Vi är tillgängliga 24/24 timmar och 7/7 dagar, inklusive helgdagar.
Tveka inte att kontakta oss via e-post: support@soleswe.com

Om du redan har beställt, skicka oss ditt ordernummer eller ditt för- och efternamn.

 

 

Kära kunder,

Vi är glada att erbjuda dig vår support med alla frågor eller funderingar du kan ha angående köp av våra produkter. Vi förstår att du ibland kan tvivla på vilket val som är rätt för dig och vi vill att du ska känna dig trygg och bekväm med att fatta ditt beslut. För detta inbjuder vi dig att kontakta oss via e-post och vi svarar gärna på alla dina frågor.

Dessutom, för kunder som redan har köpt från oss, erbjuder vi ytterligare eftermarknadssupport för att hjälpa dig att lösa eventuella problem eller svara på alla frågor du kan ha angående ditt köp. Vi är här för att stötta dig och se till att din upplevelse hos oss blir den bästa den kan vara.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få en trevlig och stressfri shoppingupplevelse. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller vill dela dina tankar med oss. Vi hjälper dig gärna på alla sätt vi kan.

Tack för att du väljer att köpa från oss. Vi är glada över att vara en del av ditt liv och erbjuda dig kvalitetsprodukter.

Vänliga hälsningar,
Kundsupportteamet